Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

10Haz/110

Şenler; “Sigortacılıkta yabancı dil önemli..”

5  Liberty Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Zafer Şenler, Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencilerine konferans verdi.

Sigortacılık Haftası sebebiyle düzenlenen konferansa Kandıra MYO mezunu ve halen Liberty Sigorta Hasar Bölümünde çalışan Erdinç Öztürk ve Murat Sezgin ile birlikte gelen Liberty Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Zafer Şenler; “Sigortacılıkta yabancı dil çok önemli. Mutlak surette ileri derece başta İngilizce olmak üzere lisan öğreniniz. Satış ve pazarlama teknikleri kadar, beden dilinin kullanılması Sizleri müşterileriniz ile kolayca buluşmanızı sağlayacaktır. Sigortacılık kısa sürede farklı ve çok sayıda insanla tanışma şansı vermektedir. Dün sigortacıya kız verilmezken bugün tercih edilen prestijli bir sektör olmuştur. Birlikte geldiğimiz okulunuzdan mezun iki genç arkadaşınız Libety Sigortada başarılı bir şekilde görev yapmaktadır. Sizleri de bekliyoruz.” Dedi.

Bölüm Başkanı Emre Özkan ile de görüşen Liberty Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Zafer Şenler’e Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Vekili Av. Nayim Ulaş toplantı sonunda Kandıra Yoğurdu takdim etti. Liberty Sigorta İzmit Acentesi Ekol Sigorta Aracılık Hizmetleri Temsilcisi Erdal Baykara, Genel Müdür Yardımcı Zafer Şenler’i Kandıra seyahati boyunca yalnız bırakmadı.

1 Liberty Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Zafer Şenler kürsüde

2 Sigortacılık Haftası kapsamında Zafer Şenler’i dinleyen Kandıra MYO öğrencileri

3 Erdinç Öztürk, Emre Özkan, Zafer Şenler, Erdal Baykara, Murat Sezgin

4 Liberty Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Zafer Şenler, Kandıra MYO öğrencileri ile birlikte

5 Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Vekili Av. Nayim Ulaş, Zafer Şenler’e Kandıra yoğurdu takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.